Home > Echipa de consultanti

Echipa de consultanti

Explore Travel s-a construit zi după zi, exact ca itinerariul vacanțelor pe care noi le gândim pentru voi. Doar că noi avem parte de o călătorie continuă care a început din 2006. Am avut parte de provocări și am ales să le trăim din plin ca să conturăm experiențe de viață și de călătorie autentice. De aceea, ele sunt desprinse din viața comunităților cu care veți interacționa și din istoria țărilor pe care le veți vizita, însă nu le lipsește confortul contemporan. Explore Travel înseamnă Lili, Dragoș, Simona, Adriana, Cristina, Dan, Patricia, Ana, Alexandra și Corina suntem la un telefon distanță de următoarea ta vacanță.

Liliana

Coordonează, în același timp zeci de evenimente, de la cel mai mic detaliu până la cea mai largă perspectivă. Vede dintr-o privire ce lipsește, ce mai trebuie sau ce e de-ajuns. Uneori ai impresia că e în același timp în mai multe locuri. Citește mult despre evenimente, locuri și oameni. Orașul din sufletul ei rămâne Londra

Dragoș

A împlinit anul acesta majoratul. Adică 18 ani de travel. Pe lângă călătorii mai are 2 mari pasiuni: familia și maratoanele. Și este specialistul când vine vorba de Asia de sud, a văzut toate țările de acolo. Poate propune cât ai clipi destinații și activități pentru circuite în familie, maratoane sau... voi trimiteți brief-ul iar Dragoș găsește oricând soluții. S-ar întoarce oricând în Myanmar.

Adriana

De peste 5 ani Exploratoare. Poartă mereu o baghetă magică și găsește degrabă cele mai bune hoteluri. Din orice colț de lume. Iar evenimentele nu mai au taine pentru ea. Cu multe școli la activ,  printre ele și una de ghizi dar și volei de performanță.

Cristina

Cristina transformă în realitate evenimentele de pe hârtie, pentru sute de oameni. De la xls-uri cu multe sheet-uri la mâncare, muzică și distracție. Transformare până la cel mai mic detaliu. În detalii stă și pasiunea ei de designer florist.

Ana

De 4 ani în echipa Explore, Ana călătorește cel mai mult... prin prisma documentelor pe care le pune mereu în ordine. Cuvintele de ordine sunt: disciplină și transparență. Bateriile și le încărcă simplu:  un frape pe malul mării, atât.

Experiențe cu well-being pentru companii

Atunci când ai nevoie să transpunem în experiențe de travel brandul companiei tale, încercăm să înțelegem care sunt obiectivele voastre, dar și care sunt preferințele participanților la program. Te poți baza pe noi pentru teambuilding-uri, conferințe sau excursii pentru cei mai performanți membrii ai echipei tale. Experiența în domeniu și maturitatea profesională a consultanților noștri ne ajută să transpunem viziunea voastră de companie în acțiuni concrete. Împărtășește-ne câteva informații despre ceea ce ți-ai propus și vom reveni către tine cu o soluție personalizată în cel mai scurt timp posibil..

  • Peste 7.000 de vacante gandite de noi
  • Mai mult de 15.000 de turisti au devenit exploratori
  • Peste 12 ani de turism pe piata locala si internationala
  • Prima agentie de turism care a organizat primul safari wild-life in Kenya pentru fotografi amatori
  • Creator de comunitati pentru calatorii - iubitori de sporturi

Răsfoiește jurnalul de călător și accesează recomandările noastre

Pe blogul nostru iei parte la popasuri gastronomice exotice, descoperi oferte de neratat și ești transpus
în obiceiurile comunităților locale. Tu ce lifestyle de călător ai?

Nou!

Rezerva oferte online, in timp real!

Rezerva acum