Charter Maldive, Revelion 2022

Durata sejur
Categorie: Relax, Travel Deals
Grad de dificultate: Usor

Sejur exotic in Maldive , Revelion 2022

Maldive este una dintre cele mai populare destinatii exotice din lume si datorita zborurilor directe charter este mai accesibila ca oricand. 


Cand vorbesti despre Maldive gandul te poarta la plaje intinse cu nisip alb si fin, o lume subacvatica impresionanta si resorturi de lux, toate acestea elemente care pot face din Maldive o destinatie pentru o vacanta de vis.

Despre Maldive se spune ca ar avea cele mai frumoase plaje din lume, pe toate cele aproape 1200 de insule ale arhipelagului se gaseste cel putin o plaja desprinsa din filmele romantice, cu nisip alb si incredibile ape turcoaz. Avand unele dintre cele mai frumoase locuri pentru scufundat si snorkeling din lumea, Maldivele sunt un adevarat paradis pentru iubitorii de sporturi subacvatice; diversitatea vietii marine este uimitoare: recifuri de corali imense, pesteri subacvatice, sute de peste tropicali colorati, pisici de mare uriase sau testoase, toate acestea pot fi admirate in apele din preajma atolilor.

Desi sunt casa a doar 0,5 milioane de locuitori, insulele Maldive au propria lor cultura, care se reflecta in traditiilor locale, dansuri si obiceiuri sau gastronomie, toate puternic influentate de prezenta oceanului si de cele mai apropiate culturi vecine, precum Indiana, araba sau est-africana. O vacanta in Maldive va poate oferi experiente unice, cum ar fi vizita unui sat de pescari unde se cunosc prietenosi localnici, croaziere sau transferuri intre insulele arhipelagului cu elicoptere, hidroavioane si salupe, pescuit nocturn sau o vizita in capitala Maldivelor, Male, un oras unde exoticul se imbina cu traditionalul.

Numai natura ar fi putut crea o splendoare ca Maldivele: plaje albe fara de sfarsit cu nisip atat de fin incat mangaie talpile, palmieri care se arcuiesc la adierea brizei sau lagune cu ape de clestar.

 

 

Experiențe incluse în ofertă

 • Relaxati-va pe o plaja incredibila din Oceanul Indian
 • Explorati lumea subacvatica vizitand reciful de corali din apropierea resortului
 • Aveti parte de o experienta romantica in doi: o cina pe plaja
 • Bucurati-va de un masaj de relaxare

Itinerariu

Afla ce cuprinde acest circuit.

Plecare de pe Aeroportul Otopeni cu o cursa Charter la ora 20:30. Se calatoreste pe timpul noptii.

Dupa un zbor de noapte se ajunge in Maldive la ora locala 06.30. Transfer la hotelul ales din oferta cu barca sau cu hidroavionul in functie de resortul ales. Inceperea sejurului in Maldive.

Zi libera pentru relaxare la plaja si activitati.

 

Cazare: hotelul ales din oferta  

Nivel cazare: superior sau deluxe

Mese: pranz si cina

Experienta: bun venit in Maldive

 

Zile libere pentru plaja, relaxare, snorkelling, scuba-diving

Cazare: hotelul ales din oferta  

Nivel cazare: superior sau deluxe

Mese: mic dejun si pranz

Experiente recomandate: snorkeling

Mic dejun si dimineata libera. Eliberarea camerelor la ora 11.00 si transfer la aeroport pentru zborul Charter din Maldive cu plecare la ora 19.25 spre Bucuresti. Sosire pe aeroportul Otopeni la ora 02:25 dimineata in ziua de 04.01.2022.

 


Servicii incluse

 CHARTER MALDIVE : Plecare 26 Decembrie . Tarifele sunt de persoana in camera dubla

Nume hotel

Adult in camera dubla cu pensiune completa

Regim de masa

Kuramathi Island Resort 4*    Beach Villa

3 750 Euro

Pensiune completa

Kurumba Maldives 4*         Superior Room

4 190 Euro

Mic dejun

Angsana Ihuru 5*                     Beachfront Villa

4 990 Euro

All Inclusive

Sun Siyam Iru Fushi 5*         Deluxe Beach Villa

5 490 Euro

Mic dejun

Cost

Pachetul include

 • Bilete de avion cursa Charter pe ruta Bucuresti – Maldive si retur
 • Toate taxele de aeroport si taxa de bagaje pentru aceste zboruri
 • 07 nopti de cazare la unul dintre hotelurile din tabel
 • Mese: pensiune complete la toate hotelurile si All Inclusive in cazul hotelului Oblu by Atmosphere Helengeli Select Meedhupparu
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport cu barca sau avion in functie de locatia resortului
 • TVA

 

Pachetul nu include:

 • Alte excursii si activitati optionale la destinatie
 • Bauturile pe durata sejurului cu exceptia celor incluse la micul dejun  
Detalii servicii

Orar de zbor: zbor charter 

26.12.2021

Bucuresti

Maldive

20:30

06:30

Durata: 9 ore (sosire 27.12)

03.01.2022

Maldive

Bucuresti

19:25

02:25

Durata: 9 ore (sosire 04.01)

Bilete de avion

7 nopti de cazare la unul dintre hotelurile alese

Cazare

Mese: pensiune complete la toate hotelurile si All Inclusive in cazul hotelului Oblu by Atmosphere Helengeli Select Meedhupparu.

Mese

Modalitatea de plata a pachetului este:

 • Avans 50% in momentul rezervarii
 • Diferenta cu 40 de zile inainte de data plecarii

 

 • Penalizare 30% din momentul inscrierii pana cu 60 de zile inainte de plecare
 • Penalizare 60% pentru anulari intre 30 si 60 de zile inainte de plecare
 • Penalizare 100% pentru anulari cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare .

Recomandam emiterea unei asigurari STORNO a calatoriei pentru asigurarea in cazul testarii pozitive cu COVID-19 inainte de plecare.

Conditii calatorie Maldive:

Atentie! Informatiile de mai jos se pot modifica din scurt. 

Este important sa se consulte site-ul https://www.mae.ro/travel-conditions/44715, cu privire la conditiile actuale de calatorie, la momentul rezervarii si inainte de plecare.

 • Pentru intrarea in Maldive este obligatoriu testul molecular tip PCR efectuat cu maxim 96 ore inainte de calatorie. Rezultatul testului trebuie sa fie prezentat in format tiparit, in limba engleza. Rezultatul testului PCR trebuie sa contina urmatoarele informatii in limba engleza: numele turistului (asa cum apare in pasaport), numarul de pasaport, numele si adresa laboratorului care a efectuat testarea, trebuie sa fie mentionat ca tipul testului efectuat este PCR, precum si data efectuarii testului si rezultatul testului; 
 • Toti turistii care calatoresc in Maldive trebuie sa completeze o declaratie online pe site-ul: https://imuga.immigration.gov.mv cu cel putin 24 de ore inainte de sosirea in Maldive. Acelasi formular trebuie sa fie completat si inaintea plecarii din Maldive, cu cel putin 24 de ore inainte de plecare. Rezultatul testului PCR trebuie sa fie atasat formularului online, atunci cand turistii completeaza declaratia de intrare in Maldive.
   
 • Toti pasagerii care sosesc in Maldive vor fi suspusi unui control medical pentru identificarea simptomelor specifice COVID-19 la terminalul de sosiri. Autoritatile medicale din Maldive pot solicita reexaminarea calatorilor, daca considera necesar.
  Personalul companiilor aeriene poate refuza imbarcarea pasagerilor, daca acestia prezinta simptome ale infectiei cu COVID-19. 
 • Turistii care se deplaseaza spre Maldive trebuie sa se asigure ca indeplinesc toate cerintele pentru intrarea in aceasta tara, sa detina asigurare medicala internationala care sa acopere si costurile tratarii COVID-19.
 • Daca un calator este suspectat ca are simptome COVID-19, chiar daca detine un test PCR cu rezultat negativ, autoritatile din aeroport pot lua decizia supunerii persoanei in cauza la un nou test.

Ministerul Turismului din Maldive, in colaborare cu Allied Insurance, a introdus asigurarea Covid-19 pentru turistii care calatoresc in Maldive. Aceasta polita acopera costurile pentru serviciile de tratament, carantina si transport in cazul in care un turist devine pozitiv in timpul sejurului in Maldive. Aceasta asigurare este optionala si poate fi achizitionata la sosirea in Maldive. Detalii suplimentare pe https://myallied.mv/type/inbound-allied/new.

 

Documente de calatorie

 • Este necesar PASAPORTUL ELECTRONIC SAU PASAPORTUL SIMPLU valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

 

Informatii companii aeriene

 • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
 • In cazul anularii unui zbor operat de o companie aeriana low cost, orice rerutare se va face doar pe zborurile proprii, si nu pe zborurile alor companii.
 • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul.
 • Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de a nu permite imbarcarea, respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
 • Explore Travel nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control Pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

 

Documente pentru minori          

 • Calatorii sunt obligati sa aiba certificatul de nastere al copilului minor, aditional pasaportului.

Astfel, in cazul minorilor care calatoresc insotiti de ambii parinti, este necesara prezentarea la controlul pasapoartelor de la punctele de frontiera (pe langa pasaport) a certificatului de nastere al minorului tip international, in care este inscris numele ambilor parinti.

 • Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
 • Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.
 • Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.
 • Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.
 • Daca nu va incadrati in niciuna dintre prevederile de mai sus, va rugam sa consultati site-ul politiei de frontiera: www.politiadefrontiera.ro si sa va asigurati ca intruniti conditiile prevazute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificarile ulterioare, apeland politia de frontiera la nr. de telefon 021.9590.

 

Informatii cazare             

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile de resort locale.
 • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
 • Distributia si tipul camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; detaliile legate de amplasarea, aspectul camerei sau orice cerinta speciala a pasagerului se rezolva direct la receptia hotelului (in functie de disponibilitati).
 • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar poate fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (seif, minibar, internet, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • La plecare, clientii sunt rugati sa respecte cu strictete ora de plecare din hotel catre aeroport anuntata de reprezentantul agentiei Explore Travel si inainte de predarea cheilor la receptia hotelului sa achite toate cheltuielile suplimentare efectuate pe perioada sejurului.

Nota: In functie de anumite situatii speciale, programul poate fi modificat de agentie, fara insa a aduce prejudicii structurii de baza a programului.


Răsfoiește jurnalul de călător și accesează recomandările noastre

Pe blogul nostru iei parte la popasuri gastronomice exotice, descoperi oferte de neratat și ești transpus
în obiceiurile comunităților locale. Tu ce lifestyle de călător ai?


Galerie foto

Vezi frumusetile locului prin ochii fotografului.

Maldive, vacanta exotica Explore Travel
Maldive, vacanta exotica Explore Travel
Maldive, vacanta exotica Explore Travel
Maldive, vacanta exotica Explore Travel
Maldive, vacanta exotica Explore Travel
Sun Siyam Olhuveli Hotel Maldive
Sun Siyam Olhuveli Hotel Maldive
LUX South Ari Atoll Resort
LUX South Ari Atoll Resort
LUX South Ari Atoll Resort
Kuredu Island Resort
Kuredu Island Resort
Nou!

Rezerva oferte online, in timp real!

Rezerva acum